Ηνωμένο Βασίλειο Τηλ.: +44.2033184072 // Ελλάδα Τηλ.: +30.6978106029 // info@cnbusiness.net

ChinesePortugeseEnglishGreek

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Η CNBusiness προσφέρει πακέτα σχεδιασμού λογότυπου της εταιρείας σας πάντα σύμφωνα με τις δικιές σας απαιτήσεις. Από την στιγμή που θα αναλάβουμε το σχεδιασμό του λογότυπο σας εμείς ξεκινάμε από το μηδέν. Το επαγγελματικό τμήμα σχεδιαστών μας σας παρέχει από 3 έως 5 ιδέες για να επιλέξετε  αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην εταιρεία σας.

Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των πακέτων σχεδιασμού λογότυπου σας δίνει την δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό επανασχεδιασμού του λογοτύπου σας μέχρι να φθάσει στην τελική επιθυμητή μορφή του. Θα σας παρέχουμε τα τελικά αρχεία του λογότυπου σας μέσω email και αν φυσικά το αγοράσετε το κόστος είναι 35 € και το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή του λογοτύπου σας μέσω email στα παρακάτω format αρχείων: JPEG, PNG MSWORD, MSPOWERPOINT.

Σχεδιασμός Επιστολόχαρτου

Η υπηρεσία σχεδιασμού του επιστολόχαρτου της εταιρεία σας γίνεται πάντα σύμφωνα με τις δικιές σας υποδείξεις.  Χρησιμοποιούμε το λογότυπο της εταιρείας σας  και σχεδιάζουμε τις επαγγελματικές κάρτες  και επιστολόχαρτα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις  και για αυτό θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια φθηνή επαγγελματική κάρτα.

Θα σας παρέχουμε τα τελικά αρχεία μέσω email και αν φυσικά το αγοράσετε το κόστος είναι 35 € και το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή των επιστολόχαρτων ή επαγγελματικών καρτών σας μέσω email στα παρακάτω format αρχείων: JPEG, PNG MSWORD, MSPOWERPOINT.

Σχεδιασμός Διαφημιστικού Φυλλαδίου

Ο σχεδιασμός διαφημιστικού φυλλαδίου είναι ένας φθηνός τρόπος προώθησης της εταιρείας σας. Η CNBusiness σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού του διαφημιστικού φυλλαδίου της εταιρείας σας το οποίο θα κεντρίσει άμεσα τους μελλοντικούς πελάτες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος φυλλαδίου που θα ζητήσετε το τμήμα σχεδιασμού της CNBusiness είναι έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα τόσο στον σχεδιασμό του φυλλαδίου σας όσο και στην εκτύπωση αυτού.

Θα σας παρέχουμε τα τελικά αρχεία μέσω email και αν φυσικά το αγοράσετε το κόστος είναι 35 € και το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή των διαφημιστικών φυλλαδίων σας μέσω email στα παρακάτω format αρχείων: JPEG, PNG MSWORD, MSPOWERPOINT.

Έχετε ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ...

...