Ηνωμένο Βασίλειο Τηλ.: +44.2033184072 // Ελλάδα Τηλ.: +30.6978106029 // info@cnbusiness.net

ChinesePortugeseEnglishGreek

Λογιστικές Υπηρεσίες για offshore εταιρείες

Η CNBusisness συνεργάζεται με μεγάλες λογιστικές εταιρείες με σκοπό να σας παράσχει την καλύτερες λογιστικές υπηρεσίες και συμβουλές.

Οι λογιστικές εταιρίες είναι εξειδικευμένες στο να συμβουλεύουν μικρές επιχειρήσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με ένα τοπικό εξειδικευμένο λογιστή ο οποίος μπορεί να ανταπεξέρχεται με όλες τις λογιστικές υποχρεώσεις της εταιρείας σας.

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης και διευθυντής θα υπάρξουν πολλές υποχρεώσεις λογιστικής που πιθανόν να χρειάζεται να συμμορφώνεται η εταιρεία σας, όπως εταιρικό φόρο, απόδοση ΦΠΑ καθώς και το κλείσιμο λογιστικών βιβλίων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτη σας επικοινωνίας με τους λογιστικούς συμβούλους μας θα σας διευκρινιστούν όλες οι επιλογές που είναι διαθέσιμες . Φυσικά δεν είστε υποχρεωμένοι αποδεχθείτε οποιαδήποτε υπηρεσία κατά την διάρκεια επικοινωνίας με τους λογιστικούς συμβούλους μιας και υπάρχει προσφορά που ισχύει για ένα μήνα.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουν οι σύμβουλοι λογιστικής να σας δείξουν το πώς θα συνεργάζονται μαζί σας, καθώς δεν παρέχουν μόνο υπηρεσίες λογιστικής, αλλά ένα είδος ειδικευμένου συμβούλου επιχειρήσεων, που εργάζονται μαζί σας για να μεγαλώσουν και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Έχετε ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ...

...