Ηνωμένο Βασίλειο Τηλ.: +44.2033184072 // Ελλάδα Τηλ.: +30.6978106029 // info@cnbusiness.net

ChinesePortugeseEnglishGreek

Η εταιρεία

Η CNBusiness είναι ένας αξιοσέβαστος και έμπειρος αντιπρόσωπος στη δημιουργία επιχειρήσεων. H άκρως επαγγελματική μας ομάδα, γνωρίζοντας σε βάθος την κάθε δικαιοδοσία, μπορεί με επιτυχία να βοηθήσει τους υποψήφιους πελάτες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τόσο υπεράκτιες όσο και χερσαίες εταιρείες. Θα λάβουμε, επίσης υπόψη τις τραπεζικές σας ανάγκες καθώς επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες εικονικού γραφείου, έτσι ώστε η εταιρεία σας είναι ποιο άμεσα λειτουργική σε αναγνωρισμένου κύρους εμπορικούς προορισμούς.

Αποδοτικότητα
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας ιδρύσουν και να διαχειριστούν την εταιρεία τους, στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο και με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Για ορισμένες δικαιοδοσίες, η εταιρεία μπορεί να ιδρυθεί τόσο γρήγορα όπως 24 ώρες. Προσφέρουμε επίσης έτοιμα πακέτα υπεράκτιων εταιρειών που μπορούμε να τα επεξεργαστούμε και να τα παραδώσουμε εντός μιας εργάσιμης ημέρας. Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στο πιο λογικό κόστος.

Υποστήριξη
Η αποστολή της εταιρείας μας είναι να παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη σε όσους ενδιαφέρονται για υπεράκτιες εταιρείες. Δεν έχει σημασία πόσο είναι απλές ή ιδιαίτερες είναι οι ανάγκες σας, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πολύ περισσότερα από τη δημιουργία μιας εταιρείας. Μετά την επιτυχή ιδρυτική πράξη της εταιρείας σας, είμαστε σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουμε μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών για να σας βοηθήσουμε για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της υπεράκτιας ή χερσαίας επιχείρησή σας.

Μπορείτε να είστε σίγουροι για μια άκρως επαγγελματική και εμπιστευτική συνεργασία σε οποιαδήποτε υπηρεσία και εάν επιλέξετε.

  • Ίδρυση Υπεράκτιας Εταιρείες, από μόλις 850 €
  • Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις Παροχή Γρήγορων, Επαγγελματικών ή Προσωπικών Υπηρεσιών
  • Εγγυημένη Εχεμύθεια και Εμπιστευτικότητα Τραπεζικές Υπηρεσίες, Νομική και Λογιστική Υποστήριξη

Έχετε ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ...

...